Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Belváros, Fő tér - Belsikátor 2.

 • Ügylet típusa: bérbeadó
 • Ingatlan kódja: Ü948598
 • Ingatlan típus: üzlethelyiség
 • Ország: Magyarország
 • Város: Szombathely
 • Városrész: Belváros, Fő tér - Belsikátor 2.
 • Építési mód: hagyományos
 • Alapozás: sávos
 • Falszerkezet: tégla
 • Héjalás: cserép
 • Fűtési mód: egyedi, gáz központi fűtés
 • Közmű: elektromos áram, ipari áram, víz, csatorna, elektromos áram 3*25A, egyedi gáz
 • Ingatlan alapterület: 55 nm
 • Bérleti díj: 1,00- Ft/hó
Érdeklődés

Helyiségek:

Üzlettér, kézmosó, WC, udvari passzázs használatának lehetősége.

Komfort:

Összkomfort

Állapot:

Közvetlenül a felújítás után, új.

Felszereltség:

Vezetékes telefon, számítógép- Internet, UPC kábel TV és rádió lehetőség.
Gázközponti fűtéssel, vízzel, csatornával, 3x25 Amperes ipari árammal, nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel, nagy teljesítményű hangszórókkal ellátott üzlet.


Parkolás:

Kedvezményes, üzleti parkolással közvetlen a nagy parkolóknál.

Értékbefolyásoló tényezők:

Az ország nyugati kapujában Szombathely Fő terének,az óváros legfontosabb és egyik legforgalmasabb sétálóutcája,az olaszos sikátorok hangulatát idéző BELSIKÁTOR utca.

A Fő tér közepébe torkolló utca mindkét oldalán frissen felújított,átépített,minden kereskedelmi,üzleti feltételnek megfelelő helyiségek sora található.Az üzlet bármely szolgáltató és kereskedelmi profilban történő működtetéshez megfelelő.


Összefoglaló ajánlat:

LEZUHANT A BÉRLETI DÍJ!
Az 55 m2-es üzlet szolgáltató,keresk.-i profil megkötöttség nélkül,az ÁNTSZ feltételeinek mindenben megfelelő.
Vízzel,csatornával,WC-vel,kézmosóval,egyedi gázközponti fűtéssel,3x25 Amperes ipari áramellátással,beépíthető nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma lehetőséggel.
Az üzlet főbejárata déli fekvésű,közvetlenül a Belsikátor utcáról nyílik,alacsony rezsiköltséggel,gazdaságosan üzemeltethető.
Az üzlet külön gazd.-i bejárattal ellátott,megközelítése több utcáról is lehetséges.

Vezetékes telefon,számítógép és Internet,UPC kábel TV és rádióhasználat is lehetséges.

A kiajánlott 1 Ft-os ár, csak jelképes bérletidíj. A bérbe vehető üzlethelyiség érdeklődői számára a tényleges bérleti díjatcsak a személyes bemutatáskor van módunkban szíves tudomásukra adni, mivel nem kívánjuk ingatlanszakmai összehasonlítóbérleti díjként azt nyilvánosságra hozni az üzlethelyiség bemutatása előtt.


Megjegyzés:

Az üzletet bármilyen profilhoz ajánljuk,akár szolg.-ra,keresk.-re-pl.bármilyen iparcikk jellegű, műszaki,informatikai üzletnek,divatháznak,pénzváltónak,zálogháznak,ügyfélirodának,oktatási centrumnak,stb.
A bérleti szerződés megkötésének egyik feltétele a 3 havi letét(kaució).A szerződés határozott idejű,öt éves v.annál hosszabb időtartamra szólóan lehetséges. 

Bérbevétel  esetén  áralku  lehetősége  fenn áll.

Szakmai múlttal rendelkező és leinformálható vállalkozók megkeresését várjuk! 
Szükséges az üzlet bérbe vételéhez:társas vállalk. esetén(Kft.,Bt.,Zrt.,Nyrt.,stb.)30 napnál nem régebbi cégkivonat,és az aláírási címpéldány,egyéni vállalk.esetén a vállalkozói igazolvány.

Az üzleti kiajánlást követő érdeklődés után csak személyes helyszíni megbeszélés lehetséges az üzlet tulajdonosával,és egyúttal a bemutatása is megtörténik az üzletnek,és annak felszereltségének.
A havi bérleti díj megállapodása csak személyes megbeszélésen,az üzlet bemutatását követően,a  kialakított üzleti koncepciók egyeztetése után történik meg.Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!