Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Bük (Vas megye),

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: CA9421348
  • Ingatlan típus: vendéglátó hely
  • Ország: Magyarország
  • Város: Bük (Vas megye)
  • Építési mód: hagyományos
  • Alapozás: sávos
  • Falszerkezet: tégla
  • Tető: faszerkezet
  • Héjalás: cserép
  • Fűtési mód: gáz központi fűtés, légkondicionáló (hűtő-fűtő)
  • Közmű: elektromos áram, ipari áram, víz, csatorna, vezetékes gáz
  • Ingatlan alapterület: 409 nm
  • Telek méret: 1555 m2
  • Utolsó felújítás: 2007
  • Korábbi ár: 66,50- millió Ft + ÁFA
  • Akciós ár: 41,40- millió Ft + ÁFA
Érdeklődés

Helyiségek:

A felépítmény rendeltetése vendéglátó egység. A komplexum rendelkezik az ÁNTSZ szerinti HACCP programban szereplő minden kritériummal. A felépítmény terjedelme 409 m2 alapterületű, amely mellett 316 m2-es kerthelyiség található, amely legalább 180 vendég befogadására képes. Az épület alatt pincehelyiség is található, csoportoknak italkínálóval (aperitif, borkülönlegességek, stb.)


Parkolás:

Utcán, a vendéglő bejárata előtt

Értékbefolyásoló tényezők:

A 20 éven át tradicionálisan működő családi vendéglátóegység-magyaros ételkülönlegességekkel, meleg-konyhás étterem.
Az üzlet kiváló és eredményes üzemeltetéséről több betelt vendégkönyv dicsérettel árulkodik, folyamatosak a csoportok, a vendégek bejegyzései, többen írták:  "A remekül elkészített ízletes, magyaros ételek újrajövetelünkhöz kínálták magukat buszos csoportjaink tagjainak....Jól éreztük magunkat itt, visszajövünk!".
A településre bevezető utak mellett mindenütt design-os megjelenéssel útbaigazító táblák hirdetik ezt a jó hírű vendéglőt. A szakszerű hozzáértéssel és precizitással vezetett vendéglátóhely ma is fénypontja Bük városának, és az ide buszokkal eljövő turistáknak rendezvényeken, lakodalmakon résztvevőknek. A különböző stílusú éttermekben, kerthelyiségben mintegy 380 étkezőhely van tágasan. Az éttermekben található szarvasagancsok összegyűjtött, hatalmas száma egyben jelképe az éttermeknek. A különleges vadételek, specialitások mellett az éttermekben klasszikus ételeket is találhatunk, de az éttermek étlapján halételek, halspecialitások is megtalálhatók, továbbá felfedezhetők az idejáró külföldiek (német, osztrák, cseh, stb.) ételkülönlegességei is. A betérő vendégektől elfogadják az üdülési csekkeket, a csoportoknál kedvezményes ártétellel számolnak, az Á la carte fogyasztóknál az árak közepesnek mondhatók.

Összefoglaló ajánlat:

ÉRTÉKESÍTÉSRE KERÜLT! A büki gyógyfürdő (Vas megye) közelében található vendéglő, amely folyamatosan működő turizmussal, nagy vendégkörrel rendelkező 1500 m2 beépített területtel, kerthelyiséggel, az üzlet előtt tágas parkolókkal, hagyományos és ételspecialitásokkal, élőzenével, csoportok fogadásával áll az erdélyiek, a külföldiek (német, osztrák, cseh, stb.) és a Magyarország területéről jövő vendégek rendelkezésére. Előre lekötött csoportokkal, állandó rendezvényszervezéssel biztosítva van a folyamatos forgalom télen-nyáron. Az üzletterek fafaragványokkal, festményekkel, textíliákkal díszítettek. A vendéglő központi helynek tekinthető a környezetében lévő folyamatosan üzemelő, és széles választékban megtalálható apartmanoknak, panzióknak, szálláshelyeknek. Az eladásnál az ár-alku lehetősége fenn áll.

Megjegyzés:

A nyugdíjas tulajdonosok lelkiismeretük szerint, fizikailag már nem képesek a vendéglő továbbvitelére. Elhatározásuk azért esett az értékesítésre, mivel családi alapon már nem nagyon tudják megoldani az üzlet további működtetését. 

Mégis, az eddigi lelkiismeretes üzletvitelüket felajánlják a leendő vevőnek azzal, hogy az eddig kialakított vendégkörrel, az előre beütemezett bel-és külföldi csoportokkal- tovább üzemeltetik a Vendéglőt, ha felkérést kapnak erre. A bérleti szerződés az adás-vétellel együtt megköthető.

Most akciós áron kínálják a vendéglőt, és még az áralku lehetősége is fenn áll.


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!