Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1 2 3 4 5


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Rábapaty,

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: T 9461407
  • Ingatlan típus: Vállalkozói építési terület
  • Ország: Magyarország
  • Város: Rábapaty
  • Telek méret: 3430 m2
  • Akciós ár: 1,00- Ft/m2
Érdeklődés

Összefoglaló ajánlat:

Sárvárról Sopron irányába haladó 84-es nemzetközi főút jobboldalán, Rábapaty település központjában, közvetlenül a főútvonal mellett elterülő 1,7 ha-os terület középső részéből szeretném megvételre kiajánlani az Ön, Önök cégének a mintegy ~3 500 m2-es, kifejezetten vállalkozói belterületté nyilvánított, magántulajdonban lévő földterületemet.

A vállalkozói építési belterületen 3 db telek, összesen ~3 500 m2-es, szabályos alakú, teljesen sík,
rendszeresen művelt területeim Rábapaty településen keresztülvezető
84-es főút mellett helyezkednek el.
A telkek előtt felfestett kerékpárút és gyalogos járda helyezkedik el.

A Rábapatyon áthaladó egyik legforgalmasabb, a 84-es sz. főút köti össze Ausztria több határkelőjét Sopron felé. Soprontól a Balatonhoz vezető 84-es sz. főúton, Rábapatyon, Sárváron keresztül van lehetőség -többek között az európai  turistáknak- a Balatoni településeket a legrövidebb úton elérni.

A település frekventált részén lévő vállalkozói belterület közepén helyezkednek el a többfunkciós területeim -3 telek, összesen ~3 500 m2-es-, amelyeken akár szabadon álló 50 %-os beépíthetőséggel hasznosítható építmény, építmények hozhatók létre, a szabad elképzelésű profilnak megfelelően.

A beépíthető telkek összesen 60 m szélességben állnak rendelkezésre.

 A kifejezetten vállalkozói építési belterület a telkek hátulsó részéről
egyaránt megközelíthetőek.

A tervezett profilnak megfelelő elképzelés szerint, az 1,7 ha-os összterületű vállalkozói belterületen belül az építési terület megnövelhető a saját telkeim mellett jobbról, balról elhelyezkedő szomszédos telkek hozzávételével
a tervezett vállalkozás területigényének kielégítésére.

Ezennel felajánlom személyes közreműködésemet -mint ingatlanszakértő is-
az ismertségem okán az Önök cégének esetleges területvásárlása céljából.

E ~3 500 m2-es vállalkozói belterületen létrehozandó felépítmény vállalkozói pályázatokkal, kedvezményes és vissza nem térítendő támogatásokkal, valamint alacsony kamatkondíciójú vállalkozói hitellel tehető akár még előnyösebbé.

A Gyógyfürdőjéről közismert Sárvár várostól Sopron irányába, Rábapaty település frekventált helyén, a 84-es főút KASTÉLYHOZ KÖZELI részén lévő vállalkozói területen a megvalósítandó profil mellé még számtalan további lehetőség társítható.

Telefonon történő időpont egyeztetéssel, a helyszíni,személyes ingatlanbemutatás elengedhetetlen.
A területek magántulajdonban vannak, így a vevőt a vállalkozói belterület megvásárlásakor
nem terheli plusz áfa fizetési kötelezettség.

Kérem,fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon bizalmas, majdani szerződésben részletesen szereplő adatokat, így a vételárra vonatkozó információt nem közlöm, azok a személyes megbeszélésünk fontos elemei. 


Fontos tudnivaló építőknek,építtetőknek, befektetőknek, beruházóknak:

 

A Magyar Kormány a családok, valamint a kkv-k (kis- és közepes vállalkozások) terheinek további mérséklése érdekében díjmentessé tette a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékelte vagy egyes esetekben teljesen díjmentessé tette a hozzákapcsolódó eljárási díjakat. A korábbinál lényegesen gyorsabb munkára serkenti ezzel a közművesítéseket, az építkezéseket.

Maga a közműcsatlakozás díjmentessé és a csatlakozásokhoz szükséges eljárási díjak olcsóbbá tétele kedvezően csökkenti a költségeket, valamint lényegesen gyorsabb és meghatározott ütemezettséggel történhetnek az építkezések.


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!