Európa Üzletlánc
Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 11. (Belsikátor)
Fő tér-Belsikátor 3.
Tel./fax: +36/94 326-408
Mobil: +36 30/373-3373
 
1


Kattintson a képre a nagy méret megtekintéséhez!

Szombathely, Újperint

  • Ügylet típusa: eladó
  • Ingatlan kódja: ÉT941287
  • Ingatlan típus: építési telek
  • Ország: Magyarország
  • Város: Szombathely
  • Városrész: Újperint
  • Beépíthető terület: 30 %
  • Telek méret: 800 m2
  • Akciós ár: 1,00- Ft
Érdeklődés

Összefoglaló ajánlat:

Szeretném az Ön / Önök cégének figyelmébe ajánlani Vas Megye fővárosában Szombathelyen, annak most kialakítandó új városrészén, csendes, nyugodt, jó levegőjű, zöldövezeti környezetben, a 16,5 ha-on elterülő Villa Savaria kertvárosban, szabályos alakú, sík, nettó 800 m2-es kimért - 12 db egybefüggő, azonnal beépíthető- telkeinket, 30%-os beépíthetőséggel, amelyek közvetlenül a tulajdonostól eladók, megvásárolhatók.

A 12 telek közművesítéséhez együttesen az adott építő cégnek van lehetősége -pl. bejegyzett víziközmű jogosultságán keresztül -az egyes telkekhez úgy a csapadékvíz elvezetésére, mint a többi közművek, illetve a telkeken épített ingatlanok belső közművel való ellátottságára.

telkek megvásárlását követően akár az Önök által ráépített szabadon álló családiházakavagy ikerházak, esetleg két-vagy többgenerációs építmények, 800 mvagy esetleg ennél kisebb telekmérettel az Önök gazdasági elképzeléseinek megfelelően szabadon,sikeresen és nagy haszonnal továbbértékesíthetők.


Köztudott a Magyar Kormány nagyfokú családokat segítő programja az újépítésű ingatlanok vonatkozásában, amellyel egyben az építőipari cégek rendkívül sikeres gazdálkodását, gazdaságosságát is nagyon pozitívan előmozdítja.

Továbbá a Magyar Kormány a családok, valamint a kkv-k (kis-és középvállalkozások) terheinek további mérséklése érdekében ingyenessé tette a közműcsatlakozásokat, továbbá mérsékelte vagy egyes esetekben teljesen ingyenessé tette a hozzá kapcsolódó eljárási díjakat.

A korábbinál lényegesen gyorsabb munkára serkenti ezzel a közművesítéseket, az építkezéseket.


Maga a közműcsatlakozás ingyenessé és a csatlakozásokhoz szükséges eljárási díjak olcsóbbá tétele kedvezően csökkentik a költségeket, valamint lényegesen gyorsabb és meghatározottabb ütemezettséggel történhetnek az építkezések.

E nagyon kedvező változások ismeretében ajánlom Önnek, Önöknek, a cégüknek, a jelen kiajánlóban szereplő rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező, beépítésre kínált ingatlanjainkat.


Kérem fogadja megértéssel, hogy a nyilvánosság mellőzésével, sem e-mailben, sem telefonon, sem sms-ben bizalmas, a majdani szerződésben szereplő adatokat, így a vételárra vonatkozó információt is csak személyesen, akár a helyszínen történő találkozással egyidőben tudjuk megbeszélni, mivel az az adásvételi szerződés egyik legfontosabb részét képezi és csak a megegyezésünket követően kerül az a nyilvánosság elé.


Remélem e rendkívül előnyös ajánlatom felkeltette az Ön / Önök, a cégük érdeklődését.


A részletek és a helyszín bemutatása érdekében a +36 30 373 3373 telefonszámon történő megkeresését a megbeszélésünk helyének és időpontjának egyeztetése céljából személyesen, tisztelettel várom. 


Csatolmányok / iratok, tervrajzok, dokumentációk… /


Irodánk ajánlata Önnek:

Amennyiben Önnek eladó vagy bérbeadó családi háza, lakása, nyaralója, szántóföldje, erdeje vagy ipari, céges ingatlana lenne, úgy irodánk vállalja, a lehető legrövidebb időn belül ingatlanának kiajánlását, meghirdetését. Kérjük, hogy tulajdoni lapjával személyes szerződéskötésre az Európa Ingatlanközvetítő, Értékbecslő, Tanácsadó és Ingatlanforgalmazó Irodánkat mielőbb keresse fel!